Update: in 2019 is er voor de tweede keer een gratis openluchtbioscoop op vrijdag 6 september!

Gratis openlucht bioscoop in de Pekingtuin

Vrijdag 31 augustus wordt de Pekingtuin omgetoverd tot buitenbioscoop.
18.30 uur: Kinderfilm
20.30 uur: Volwassen film
In juli wordt bekend gemaakt welke films er draaien.

Al 20 jaar lang toont Baarn het bruisende karakter op het Cultureel Festival. De aanstaande jubileumeditie op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september kan dus niet zomaar voorbijgaan. Het festival wordt extra feestelijk met een primeur: een openlucht bioscoop in de Pekingtuin. Op vrijdagavond zal heel Baarn zich met kussens en kleden begeven naar de ‘walk-in’ bios in de Pekingtuin.

In de koepel van de Pekingtuin wordt een groot scherm van meer dan vijf meter breed opgesteld. Het grasveld zal zich vullen met bioscoopgangers op eigen stoeltjes en matjes. Manden met lekkers mogen ook mee. Gratis voor iedereen die maar wil worden er twee films vertoond: een kinderfilm om 18.30 uur en een film voor volwassenen rond 20.30 uur. De titels van de films worden in juli bekend gemaakt.

Het bestuur van het Cultureel Festival is overigens ontzettend trots en blij dat zich nu al voldoende fondsen en bedrijven gemeld hebben als sponsor van deze bijzondere bios. Mede dankzij trouwe sponsoren zoals Makelaar Bos en de Rabobank staat deze spectaculaire buitenbios op het programma.
En nu maar duimen voor een zwoele zomernacht voor de Baarnse buitenbios op vrijdag 31 augustus. Meer informatie vind je op: www.cultureelfestival.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *