Inschrijven Cultureel Festival Baarn tot 1 mei

Het altijd weer spectaculaire Cultureel Festival Baarn is aanstaande. Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september laat Baarn voor de 20e keer het grote warme culturele hart kloppen. 120 organisaties en clubs draaien zich al warm voor een spetterende presentatie. Daar kan nog meer bij: Toneelspelers, dansers en muzikanten op zoek naar publiek? Geef je op voor 1 mei en laat Baarn iets beleven. Ook Baarnse verenigingen en organisaties kunnen zich nog aanmelden om leden en/of vrijwilligers te werven op de vele markten die worden georganiseerd zoals het kinderplein, sportplein, cultuurplein, vrijwilligersplein en het zorg & welzijnplein.

Grootse jubileumeditie
Er staan weer sensationele nieuwe optredens op het programma maar “wat er tijdens de 20e editie anders zal zijn blijft nog even geheim. Dat het 20-jarig jubileum grootser wordt gevierd dan dat jullie van ons gewend zijn is wel al duidelijk”, aldus Samara van der Burgh, voorzitter van de Stichting Cultureel Festival Baarn.

Vertrouwde vrolijkheid
De jubileumeditie heeft natuurlijk ook de vertrouwde onderdelen zoals shows en concerten in de Pekingtuin, de Laanstraat en de Pauluskerk. De Brink wordt omgetoverd tot Kunstmarkt waar Baarnse kunstenaars hun werk tentoonstellen en verkopen. Het aanbod is dit jaar enorm. Kunstenaars kunnen zich alleen nog voor de reservelijst aanmelden. Voor optredens zijn aanmeldingen nog meer dan welkom net als voor de verschillende markten voor Baarnse verenigingen en organisaties.

Meedoen?
Pak het podium, vertoon je kunsten of zet jouw organisatie in de schijnwerpers. Ontbreek niet op de jubelende jubileumeditie van Cultureel Festival Baarn. Meld je aan voor 1 mei.