Meer dan 800.000 mensen hebben te maken met kanker een onvoorstelbaar aantal. Dat betekent dat iedereen wel iemand kent die kanker heeft of er zelf mee te maken heeft.
Nog steeds doodsoorzaak nummer één in Nederland. Als organisatie willen we helpen om deze ziekte te bestrijden. Wij hopen dat er een toekomst komt waarin kanker niet meer voorkomt. We willen dat steeds meer mensen kunnen hopen op genezing. We lopen voor verbetering van behandelingen zodat deze minder zwaar worden en er een waardevol leven kan worden voortgezet. Dat na een periode van ziekte er weer vertrouwen kan komen in een toekomst. Een leefbare toekomst waar kanker niet iedere dag het leven bepaalt. Laten we lopen, lopen met zijn allen, lopen voor hoop.
De Culturele Wandeling voert u door het Baarnse Bos naar de Pekingtuin. Laat u onderweg verrassen en ontroeren door unieke optredens. De wandeling is een moment voor bezinning, herinneringen en opnieuw beginnen. Laat je meevoeren door de muziek, dans en theater. En laten we samen lopen, lopen voor hoop.

We hopen dat veel verenigingen mee gaan lopen, dat verenigingen met jeugd een sponsoractie houden waarin ouders en familie de jongeren stimuleren om mee te wandelen. Zodat hele clubs en grote groepen mee gaan wandelen. Dat ouders, kinderen, opa’s en oma’s mee gaan wandelen, dat iedereen in Baarn mee loopt. Laat zien waar we met zijn allen voor staan.

Hoe het werkt
Iedereen die meeloopt koopt een deelname-pakket (via www.cultureelfestival.nl/loop-mee) ter waarde van €9,95. De opbrengst hiervan gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding.

Waar & Wanneer
De Culturele Wandeling is op vrijdag 6 september en start om ongeveer 19.00 uur. Het vertrekpunt is bij Eethuys Café de Generaal. De wandeling eindigt in de Pekingtuin met een slotconcert van Duo Rendez-Vous.

Meedoen?
Ga naar www.cultureelfestival.nl/loop-mee en bestel een deelnamepakket voor € 9,95. De opbrengst hiervan gaat 100% naar KWF Kankerbestrijding.