Gratis openluchtbioscoop in de Pekingtuin

Kleedjes, picknickmanden en stoeltjes verzamelen! Nazomers genieten kan weer. Weliswaar niet op massale festivals of evenementen maar in de Baarnse openluchtbioscoop. Het Cultureel Festival Baarn organiseert samen met Theater de Speeldoos op zaterdag 5 september maar liefst drie voorstellingen in een gratis buitenbios in de Pekingtuin. Let op: reserveren is verplicht.

Groot scherm
Lekker films kijken in de buitenlucht. Een leuk uitje voor het hele gezin met drie films om 14.00 uur, 17.00 uur en 20.30 uur. De films draaien op een led scherm van meer dan 5 meter breed. Het scherm staat in de muziekkoepel, zodat iedereen vanaf het grasveld perfect zich heeft.

Titels nog een verrassing
De filmtitels worden half augustus bekend gemaakt op de website van Cultureel Festival Baarn.
De films om 14.00 en 17.00 uur zijn voor het hele gezin. De film van 20.30 uur is een muzikale avondfilm. Wie weet gaan de voetjes van het gras.

Gratis entree, reserveren verplicht
Net als alle andere activiteiten van Stichting Cultureel Festival Baarn is ook de openluchtbioscoop gratis toegankelijk. Dit kan dankzij de samenwerking met Theater de Speeldoos Baarn en de ondersteuning van sponsors en vrienden van het festival. Een plek reserveren is wel verplicht.

Reserveren kan vanaf augustus via de website www.cultureelfestival.nl

 

Corona-regels
Reserveren is verplicht vanwege de veiligheid. Daarnaast gelden de volgende regels:
– Bij de entree vindt triage plaats. Bij de volgende symptomen is geen toegang mogelijk: Neusverkoudheid, loopneus, hoesten, benauwdheid, koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak.
– Bezoekers krijgen een vak van 2 bij 2 meter toegewezen en moeten binnen hun vak blijven.
– In het vak mogen maximaal 4 personen uit hetzelfde gezin of het gezamenlijk huishouden. Of maximaal 2 personen mits zij een afstand van 1,5 meter in acht nemen.

zaterdag 2 september • 11.00 – 17.00 uur • Laanstraat

Kids

In de Laanstraat vind je tientallen Baarnse verenigingen die interessant zijn voor jong en oud.

Maak kennis met de vrijwillige brandweer en bekijk een brandweerwagen van dichtbij, neem een kijkje bij de dierenambulance en doe mee met tal van activiteiten bij de kramen.

zaterdag 2 september • 11.00 – 17.00 uur • Laanstraat

Zorg & welzijn

Alle kramen op het gebied van zorg en welzijn vind je aan het begin van de Laanstraat ter hoogte van het gemeentehuis.

Kom langs voor vragen als: Wie gaat voor wie zorgen, wie durft te helpen, hoe maken we lastige onderwerpen als ziekte en sterven bespreekbaar en wie durft de handschoen op te pakken en daadwerkelijk te helpen. Ontmoet specialisten die lastige onderwerpen met u durft te bespreken of meld je aan als vrijwilliger bij één van deze organisaties, want een paar extra handen kunnen ze wel gebruiken.

Begin juni vind je hier een overzicht van deelnemende organisaties.

zaterdag 2 september • 11.00 – 17.00 uur • Laanstraat

Verenigingen​​

Kom langs en ontdek wat Baarn allemaal te bieden. Vind eindelijk die vereniging die bij jou past of misschien zoek je wel een leuke vrijwilligers activiteit?

Kom naar de Laanstraat en laat je inspireren door deze enthousiaste organisaties en vrijwilligers. Techniek, natuur en cultuur… in Baarn is er van alles te beleven!

Begin juni vind je hier een overzicht van deelnemende organisaties.

1 – 2 – 3 september 2023

Foodtrucks

In de Pekingtuin is er van vrijdag tot en met zondag een gezellige foodcourt met heerlijk vers eten voor jong en oud. Vers gemaakte friet, schepijs of een overheerlijke cappuccino; het kan allemaal.

zaterdag 2 september | 11.00 – 17.00 uur | Pekingtuin

Verenigingen​

Maak kennis met Baarnse verenigingen en organisaties. Het festival is de ideale gelegenheid om te kijken welke club bij jou past.

Begin juni vind je hier een overzicht van deelnemende organisaties.

zaterdag 2 september | 11.00 – 17.00 uur | Pekingtuin

Workshops activiteiten

Jong en oud kunnen naar hartelust sporten op het sportplein. Trap een balletje, doe mee met tennis, spring over de airtrack en nog veel meer.

Vanaf circa half juni zullen alle sportactiviteiten bekend worden gemaakt.

zaterdag 2 september | 11.00 – 17.00 uur | Pekingtuin

Verenigingen

Maak kennis met Baarnse verenigingen en organisaties. Het festival is de ideale gelegenheid om te kijken welke club bij jou past. Of het nu gaat om sport, cultuur of het vinden van een leuke BSO; je vindt ze allemaal op het Kinderplein.

Begin juni vind je hier een overzicht van deelnemende organisaties.

zaterdag 2 september | 11.00 – 17.00 uur | Pekingtuin

Workshops
activiteiten

Kinderen kunnen non-stop mee doen met workshops en andere leuke kinderactiviteiten. Leer dansen, moestuintjes maken, spring op het springkussen of plof neer voor een rustig potje schaken.

Vanaf circa half juni zullen alle kinderactiviteiten bekend worden gemaakt.

zaterdag 2 september | 11.00 – 17.00 uur | Pekingtuin

Stempel
Kaart

Op de stempelkaart staan alle kinderactiviteiten die je op het Kinderplein en Sportplein kan doen.

Verzamel stempels door mee te doen aan workshops of activiteiten bij de kramen. Bij vier of meer workshops mag je een verrassing ophalen.

De stempelkaart kan je ophalen bij de kraam van Happy Kids, deze vind je op het Kinderplein.