Janet Borghuis

De jaarlijkse Kunstmarkt in Baarn komt er weer aan. Op de zaterdag van het Cultureel Festival, te vinden op de Brink. Stapt u niet gemakkelijk naar binnen bij een galerie? Dan is de kunstmarkt uw kans! Loop langs de kramen, geef uw ogen de kost en maak laagdrempelig kennis met het beeldende werk van de aanwezige kunstenaars. Ook een passende gelegenheid om kunst te kopen voor een aantrekkelijk bedrag. Wie weet wel uw eerste aanschaf.
Het grafische werk van Janet Borghuis vindt u daar ook: linosnedes, zeefdrukken, etsen en monotypes. Handmatig gedrukt in een kleine oplage en toch allemaal verschillend. Realistisch en abstract. U hoeft geen kunstkenner te zijn om Janets verbeeldende kracht te waarderen. Wat anderen zeggen over haar werk: kleurrijk en verrassend uiteenlopend in stijl. Ook werkt zij in opdracht: uw foto van een dierbare plek, gebouw, persoon of dier zet zij om in een linosnede of zeefdruk. Haar werk is digitaal te vinden op www.natuurlijkverbeelden.nl
In totaal tonen ruim 40 kunstenaars uit Baarn en omgeving hun werk. Bewonder de unieke hoeden van Esther Sprey, maak kennis met de Baarnse schildervereniging I.C.C. of bekijk de beelden van Seleniet Kunst vanuit alle mogelijke hoeken. Een volledig overzicht van alle kunstenaars vind je hier.
Hoe dan ook, kom kijken. Uw oog wil ook wat!