18 augustus 2015 – Vorig jaar was er, in samenwerking met Bureau Prikbord, voor het eerst een KinderPlein in de Pekingtuin. Vanwege het grote succes is het KinderPlein dit jaar weer terug. Cultureel Festival Baarn is ontzettend blij met de samenwerking met Bureau Prikbord en daarom wordt er dit jaar ook een SportPlein georganiseerd op zaterdag 5 september.

KinderPlein
Op het KinderPlein vind je alle creatieve en culturele organisaties, zoals Stg. Muziek en Dans en de Speel-O-Theek. De hele dag door worden er leuke workshops gegeven: een groot voorleesfeest, een open tennisles, leer breakdancen of probeer een muziekinstrument uit. Bij de kraam van Bureau Prikbord kan je een stempelkaart ophalen en als je je stempelkaart vol hebt ontvang je een cadeautje.

SportPlein
Ben je nieuwsgierig naar wat er in Baarn allemaal te doen is op het gebied van sport? Op het SportPlein staan twintig sportverenigingen die graag kennis met je willen maken. Tussen 11.00 en 16.00 uur worden er ook demonstraties en workshops gegeven voor volwassenen. Zo is er de workshop ‘Bewegen met plezier’ van Anita Lomme (sport- en voedingscoach) of kom tennissen met btv De Geeren.

Over Bureau Prikbord
Bureau Prikbord, dat zijn Krista en Pascal. Twee creatievelingen die samen al jaren werkzaam zijn in het welzijnswerk in Baarn. De veranderingen in welzijnsland heeft ons doen besluiten voor onszelf te beginnen. Dit vanuit een grote gezamenlijke ideologie, kinderen de kans geven om hun creativiteit te ontplooien en te ontwikkelen. En dit niet alleen, eigenlijk willen we met Bureau Prikbord alles doen om ook particulieren, scholen en bedrijven, door middel van allerlei verschillende projecten, de handvatten aan te reiken om een creatieve activiteit te ondernemen.
www.bureauprikbord.nl