Kinderplein

Pekingtuin, 11.00 - 17.00 uur

Kom naar het knotsgekke, sportieve en creatieve KinderPlein. Deze vind je in de Pekingtuin van 11.00 tot 17.00uur.
Centraal op het plein worden te gekke workshops en kinderactiviteiten georganiseerd. Haal de gratis stempelkaart op bij de kraam van Happy Kids en verzamel zoveel mogelijk stempels. Bij meer dan 5 stempels krijg je een prijsje. Stempels kan je verdienen door mee te doen aan een workshop of door mee te doen aan een activiteit bij één van de kramen.
Op het KinderPlein vind je alle alle culturele en creatieve kinderorganisaties uit Baarn. Bij elke kraam kan je meedoen aan een activiteit. Lampionnen knutselen, schaken, dansen, turnen, muziek maken, theater, tennis... het is er allemaal!

Workshops

Alle workshops zijn gratis

Gratis workshops

Het is nog niet bekend welke workshops er gegeven worden. Wel weten we al dat je van 11.00 tot 17.00 uur in de Pekingtuin moet zijn om mee te doen aan alle te gekke kinderactiviteiten.

Gratis stempelkaart

Gratis op te halen bij de kraam van Happy Kids in de Pekingtuin

Alle activiteiten staan op de stempelkaart. Deze kan je gratis ophalen bij de kraam van Happy Kids. Doe mee met een workshop of een activiteit bij één van de kramen en verdien een stempel.
Heb je meer dan 4 stempels verzameld? Dan hebben we een kleine verrassing (op te halen bij de kraam van Happy Kids).

Verenigingen & organisaties

Dit overzicht is momenteel niet actueel. Wilt u deelnemen met uw vereniginge of organisatie? Aanmelden kan vanaf 1 februari. Een overzicht van alle verenigingen die op het Kinderplein staan.

Binnenkort zie je wie er allemaal te vinden zijn op het Kinderplein.