In de maand november kan in Baarn iedereen in de buitenlucht cultuur gaan snuiven en kennismaken met Baarnse kunstenaars via de Kunst Kijk Route.

De Kunst Kijk Route start op zondag 1 november en duurt de hele maand. In een van de donkerste perioden van het jaar is er een kunstroute langs de ateliers en huizen van Baarnse kunstenaars en andere creatievelingen, waarbij deze zich presenteren en kunst op veilige afstand kan worden bekeken. Op elke locatie is er een kunstwerk te zien, een mooi object in de vensterbank of juist een groot werk in de tuin.

Er zijn meer dan zestig kunstenaars op ruim vijftig locaties. Alle disciplines komen aan bod zoals fotografie, schilderkunst en keramiek.
Op een plattegrond op de website vinden de cultuurzoekers alle locaties met foto’s van de deelnemende kunstenaars en de openingstijden van de galeries en ateliers. Langs de kunstwerken in de Laanstraat wordt een rondleiding gegeven op zondag 8 en 29 november.
De plattegrond vind je ook bij VVV <a Baarn (Stationsplein 74) en in diverse winkels in de Laanstraat (o.a. Wim Hogeveen Mannenmode en Galerie DepARTure).
Pak dus de fiets of trek de wandelschoenen aan, stel je eigen kunstroute samen of geef je op voor de rondleiding. En geniet vooral wat Baarnse kunstenaars te bieden hebben.