Deze zomer stond het project Zomerkunst Baarn in de steigers, met culturele onderdelen als de tijdelijke creatie van buitenkunst in de openbare ruimte, een kunstroute en een speciaal magazine. Helaas kon het project in zijn geheel geen doorgang vinden vanwege de coronacrisis.
De organisatie heeft hard gewerkt om dit jaar toch iets te kunnen organiseren. Als resultaat is er de hele maand november de Kunst Kijk Route.

In een van de donkerste maanden van het jaar komt er een kunst route langs de ateliers en huizen van Baarnse kunstenaars en andere creatievelingen waarbij kunst op veilige afstand kan worden bekeken. Bij elke locatie is er een kunstwerk te zien, een mooi object in de vensterbank of juist een groot werk in de tuin.
Zo ontstaat een aantrekkelijke gevarieerde fiets- en wandelroute door Baarn heen. Op een plattegrond vinden de cultuurzoekers alle locaties en de openingstijden van de ateliers.

Meedoen aan de Kunst Kijk Route kan door je aan te melden via het formulier op www. zomerkunstbaarn.nl/doe-mee/ Dit kan tot en met 18 oktober.
Het inschrijfgeld bedraagt € 5 als bijdrage in de promotiekosten.

De Kunst Kijk Route is een initiatief van Stichting Cultureel Festival Baarn, een stichting zonder winstoogmerk. Er komen veel kosten kijken bij het organiseren van de Kunst Kijk Route, daarom zijn wij ontzettend blij met alle steun die we ontvangen. Neem als sponsor contact op met Samara van der Burgh via info@zomerkunstbaarn.nl