Cultureel Festival Baarn viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september wordt het centrum van Baarn omgetoverd tot het culturele hart van de regio. Uiteraard staan er sensationele nieuwe dingen op het programma om dit jubileum te vieren. Ook de vertrouwde onderdelen, zoals de optredens, de kunstmarkt en de Welzijns- & Vrijwilligersmarkt, krijgen een mooie plek in de programmering.

Muziek, kunst en cultuur
Op de verschillende podia in de Pekingtuin, de Laanstraat en de Pauluskerk is plek voor unieke, intieme en spetterende optredens. De Brink wordt omgetoverd tot Kunstmarkt waar Baarnse kunstenaars hun werk tentoonstellen en verkopen. Baarnse verengingen en organisaties presenteren zich op de verschillende pleinen. Er is volop ruimte en aandacht voor sport & spel en kinderactiviteiten, maar ook voor culturele organisaties, vrijwilligerswerk en zorg & welzijn.
Wat er tijdens de 20ste editie anders zal zijn blijft nog even geheim, maar “het 20-jarig jubileum wordt nog grootser gevierd dan dat jullie van ons gewend zijn”, aldus Samara van der Burgh (voorzitter Stichting Cultureel Festival Baarn).

Meedoen?
Wil jij op de planken staan? Jouw kunst laten zien? Of jouw organisatie promoten? Dan mag je niet ontbreken bij het 20-jarig jubileum van Cultureel Festival Baarn.
Van 1 februari t/m 13 mei kan iedereen zichzelf of zijn/haar organisatie aanmelden via dit formulier.