Stichting Cultureel Festival Baarn heeft afgelopen week collecte gelopen in Baarn en daarmee ruim €700,– opgehaald. “We hebben boven verwachting veel opgehaald”, aldus Samara van der Burgh voorzitter van de stichting. Het bestuur van de stichting wil daarom alle Baarnaars hartelijk bedanken voor hun gulle bijdrage! Er wordt nog hard nagedacht over een mooie bestemming voor het opgehaalde bedrag.

Over de stichting
Sinds 1998 organiseert Stichting Cultureel Festival Baarn een jaarlijks evenement in het centrum van Baarn waar iedereen op cultureel gebied zich kan en mag presenteren: het Cultureel Festival. Wat oorspronkelijk begon als een kleinschalige kunstmarkt is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig festival met muziek, kunst en cultuur.
Het festival wordt mogelijk gemaakt door sponsoring van Baarnse bedrijven en subsidies, maar elke cent is hard nodig om ook de komende jaren een mooi festival te kunnen blijven organiseren.

De stichting bestaat uit een klein bestuur en een groep vaste vrijwilligers die elk jaar het festival organiseren. Hiermee zijn de vrijwilligers het hele jaar door bezig. Zo zijn er vrijwilligers voor het coördineren van de diverse markten, het werven van sponsoren, het maken van het programma, het regelen van drukwerk, organiseren van kinderactiviteiten enz. Op de dagen dat het festival plaatsvindt zijn er ongeveer 50 extra vrijwilligers die meehelpen. Dankzij deze groep enthousiaste vrijwilligers en de sponsoring van Baarnse bedrijven bestaat het Cultureel Festival al 20 jaar!

Is er bij jou geen collectant geweest en wil je ons toch graag helpen? Koop dan tijdens het festival een drankje bij de Cultureel Festival horecakraam, de opbrengst hiervan is voor de stichting. Of wordt vrijwilliger en kom ons op de dag zelf helpen! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: info@cultureelfestival.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *