Culturele wandeling

Betoverende wandeling door het Baarnse Bos tijdens Cultureel Festival
Weer een primeur op het aankomend Cultureel Festival: een avondwandeling vol verrassingen door het Baarnse bos. Geen loopje over gebaande paden maar een betoverende tocht waarbij achter elke boom een artiest kan opduiken. Liederen zullen galmen door de lanen, dansers doemen op uit de dennen en melodieën ruisen door de struiken. Muziek, dans en theater voeren de wandelaars langs momenten van bezinning en herinnering. De Stichting Cultureel Festival Baarn doet met deze primeur ook nog iets terug voor de medemens. De opbrengst van de wandeling gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Wie komen de wandelaars tegen?
Op de wandeling van De Generaal via het Baarnse Bos naar De Pekingtuin worden de wandelaars verrast door verschillende Baarnse artiesten in een unieke samenwerking. Theaterhuis Marc van Driel en het totaaltheater van Rani Art verruilen de planken voor bosgrond, de Vocalady’s o.l.v. jazz vocalist Marjoleine Leene laat in samenwerking met Muziekschool Baarn de bomen swingen en het duo Rendez-Vous brengt je in Franse sfeer.

Meewandelen?
Deelnemers kopen voor €7,95 een sponsorpakket via de website van het Cultureel Festival. In het pakket zitten, onder andere, een lichtje en een papieren wenszakje. Voor een sprookjesachtig einde van de wandeling schrijft iedereen een persoonlijke boodschap op het zakje waarna de lichtjes worden ontstoken.

De feiten:
Culturele wandeling: vrijdagavond 31 augustus
Verzamelen: bij De Generaal om 18.30 uur.
Start wandeling: circa 19.00 uur.
Einde wandeling rond 20.00 uur in de Pekingtuin.
Sponsorpakket van €7,95 bestellen via de website www.cultureelfestival.nl/wandeling