Openlucht bioscoop
Openlucht bioscoop
in samenwerking met Theater de Speeldoos Baarn
Gratis openluchtbioscoop op vrijdagavond in de Pekingtuin.

Grootste (gratis) culturele evenement

Cultureel Festival Baarn is één van de grootste gratis culturele evenementen uit de regio met in totaal 16 uur vol muziek, kunst, dans, film, theater, literatuur en nog veel meer!
Elk jaar wordt het centrum van Baarn omgetoverd tot het culturele hart van de regio. Al meer dan twintig jaar een begrip in Baarn!

 

Nieuwsupdate 23 april 2020: Vanwege de corona crisis heeft het bestuur van Stichting Cultureel Festival Baarn besloten dat het festival niet doorgaat. Geen festival, betekent niet dat er niks georganiseerd wordt. De organisatie is druk bezig met andere plannen die wel ‘corona proof’ zijn.

Muziek, dans & theater

Op maar liefst 4 podia kan je genieten van klassieke muziek, dans en theater. Vrijdag 4 september gaat het festival van start en zaterdag 5 september is er van 11.00 tot 23.00 uur van alles te zien, horen en beleven.

Sponsors

 

Gratis openlucht bioscoop

In samenwerking met Theater de Speeldoos Baarn is er voor de derde keer een zomers cinema. Kom genieten van films in de openlucht in Vorstelijk Baarn!

Nieuws

Cultureel Festival Baarn komt naar je toe

Dit jaar draait Cultureel Festival Baarn de rollen om: het publiek komt niet naar het festival toe, maar het festival […]

Digitale markt, Cultureel Festival online!

Promoot jouw vereniging Vanwege Corona zal in 2020 geen Cultureel Festival Baarn georganiseerd worden. Daarom hebben we het volgende alternatief […]

Fotowedstrijd “Buitengewoon Baarn”

Hoe ziet Buitengewoon Baarn eruit? Binnen blijven, afstand houden. Alle klusjes klaar en alle spelletjes gespeeld. Wat nu? Stichting Cultureel […]

Kunstmarkt

Meer dan 40 kramen op de Brink!

Kinderplein

Gratis workshops en gezellige kramen

Sportplein

De hele dag door demonstraties

Vrienden

Zorg & Welzijnplein

Voor al uw vragen over zorg en welzijn.

Cultuurplein

Baarnse creatieve en culturele organisaties

Vrijwilligersplein

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Eten & drinken

Voor een gezonde (of wat minder gezonde) hap kan je terecht bij één van de foodtrucks. Vers & ambachtelijk eten staan centraal.
Koop een drankje bij de horecakraam en steun Stichting Cultureel Festival Baarn! De horecakraam wordt volledig gerund door vrijwilligers en de opbrengst gaat 100% naar de stichting

Meer informatie >>