Cultuur, lifestyle, verenigingen markt

globe icon

Waar?

Laanstraat
Baarn

clock-icon

Wanneer?

zaterdag 31 augustus 2024
11.00 – 17.00 uur

Cultuur
Markt

globe icon

Waar?

Laanstraat
Baarn

clock-icon

Wanneer?

zaterdag 2 september 2023
11.00 – 17.00 uur

In de gezellige winkelstraat staan ruim 50 kramen van Baarnse verenigingen, stichtingen en zorg- en welzijnsorganisaties.

Deze dag is bij uitstek het moment om kennis te maken met het rijke culturele leven van Baarn. Ontmoet vrijwilligers, maak kennis met gezondsheids- en welzijnsorganisaties. Of meld je aan als vrijwilliger bij één van de vele stichtingen en verenigingen die het dorp rijk is.

Verenigingen

Kom langs en ontdek wat Baarn allemaal te bieden. Vind eindelijk die vereniging die bij jou past of misschien zoek je wel een leuke vrijwilligers activiteit?

Kom naar de Laanstraat en laat je inspireren door deze enthousiaste organisaties en vrijwilligers. Techniek, natuur en cultuur… in Baarn is er van alles te beleven!

Zorg & Welzijn

Alle kramen op het gebied van zorg en welzijn vind je aan het begin van de Laanstraat.

Kom langs voor vragen als: Wie gaat voor wie zorgen, wie durft te helpen, hoe maken we lastige onderwerpen als ziekte en sterven bespreekbaar en wie durft de handschoen op te pakken en daadwerkelijk te helpen. Ontmoet specialisten die lastige onderwerpen met u durft te bespreken of meld je aan als vrijwilliger bij één van deze organisaties, want een paar extra handen kunnen ze wel gebruiken.

Wie zijn er te vinden?

Zaterdag 3 september kan je kennis maken met de volgende organisaties;